Liefde is een werkwoord Alfons Vansteenwegen

ISBN:

Published:

Kindle Edition

237 pages


Description

Liefde is een werkwoord  by  Alfons Vansteenwegen

Liefde is een werkwoord by Alfons Vansteenwegen
| Kindle Edition | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, ZIP | 237 pages | ISBN: | 5.29 Mb

Een onverwoestbare klassieker voor al wie een leven lang wil werken aan zijn of haar relatie In dit boek richt de auteur zich tot partners die samen-leven. Hij tracht hen te helpen hun relatie te verbeteren. Daartoe biedt hij een aantal bruikbareMoreEen onverwoestbare klassieker voor al wie een leven lang wil werken aan zijn of haar relatie In dit boek richt de auteur zich tot partners die samen-leven. Hij tracht hen te helpen hun relatie te verbeteren. Daartoe biedt hij een aantal bruikbare opvattingen omtrent relaties en hij illustreert zijn visie met veel herkenbare voorbeelden uit de praktijk van elke dag.

Liefde is een werkwoord is tot stand gekomen na vijfentwintig jaar lang intensief werken met meer dan duizend paren. De volgende themas komen aan bod: - Hoe kan men omgaan met positieve en negatieve gevoelens in een relatie? - Wat is het belang van seksualiteit in een samenlevingsrelatie? - Welke zijn de fasen in een huwelijk? - Is het mogelijk langdurige relaties toch nog te veranderen? Zo ja, op welke manier? - Bestaan er spelregels en onderhandelingsmethodes voor het constructief aanpakken van conflicten en meningsverschillen?

- Wanneer is scheiden een goede oplossing? - Hoe kan men als partners in deze tijd kinderen brengen tot volwassenheid? - Welke zijn de voorwaarden om de intieme relatie boeiend en gelijkwaardig te houden?Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Liefde is een werkwoord":


avmartialarts.com

©2008-2015 | DMCA | Contact us